Uploaded image for project: 'Infrastructure'
  1. Infrastructure
  2. INFRA-1080

Artifactory returns 502/504 in some requests

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved (View Workflow)
    • Priority: Blocker
    • Resolution: Cannot Reproduce
    • Component/s: artifactory
    • Labels:
      None
    • Similar Issues:

      Description

      We've one job that is currently downloading a dependency that is supposed to be hosted by repos.jenkins-ci.org, but by some reason, since two days ago, its failing giving 502/504 error in different times and blocking our builds.

      Failed to collect dependencies at com.devfactory.utqg:utqg-maven-plugin:jar:1.6.2 -> com.devfactory.utqg:utqg-analysis:jar:1.6.2 -> com.devfactory.utqg:utqg-github:jar:1.6.2 -> org.kohsuke:github-api:jar:1.77 -> com.infradna.tool:bridge-method-annotation:jar:1.14 -> org.jenkins-ci:annotation-indexer:jar:1.4: Failed to read artifact descriptor for org.jenkins-ci:annotation-indexer:jar:1.4: Could not transfer artifact org.jenkins-ci:jenkins:pom:1.26 from/to repo.jenkins-ci.org (http://repo.jenkins-ci.org/public/): Failed to transfer file: http://repo.jenkins-ci.org/public/org/jenkins-ci/jenkins/1.26/jenkins-1.26.pom. Return code is: 502 , ReasonPhrase:Bad Gateway.
      

      Also, sometimes I tried to reach Artifactory from my local machine, and got the attached status.

      Is this problem already mapped? Is there any ETA about it? What do you guys suggest me to do?

        Attachments

          Activity

          Hide
          danielbeck Daniel Beck added a comment - - edited

          I have a support request ongoing with JFrog (who operate our Artifactory) about the brokenness of their reverse proxy:
          http://lists.jenkins-ci.org/pipermail/jenkins-infra/2017-February/001033.html

          The last response I got (this morning) looked promising after two weeks of canned responses, so I'm hopeful this'll be resolved soon.

          Show
          danielbeck Daniel Beck added a comment - - edited I have a support request ongoing with JFrog (who operate our Artifactory) about the brokenness of their reverse proxy: http://lists.jenkins-ci.org/pipermail/jenkins-infra/2017-February/001033.html The last response I got (this morning) looked promising after two weeks of canned responses, so I'm hopeful this'll be resolved soon.
          Hide
          rtyler R. Tyler Croy added a comment -

          I believe this can be closed now yeah?

          Show
          rtyler R. Tyler Croy added a comment - I believe this can be closed now yeah?
          Hide
          danielbeck Daniel Beck added a comment -

          Unclear, I haven't seen this issue. FWIW JFrog told me they fixed the reverse proxy issue. Sergio Figueras can you tell us whether this issue still occurs?

          Show
          danielbeck Daniel Beck added a comment - Unclear, I haven't seen this issue. FWIW JFrog told me they fixed the reverse proxy issue. Sergio Figueras can you tell us whether this issue still occurs?
          Hide
          danielbeck Daniel Beck added a comment -

          No response from reporter, and no other reports of this problem.

          Show
          danielbeck Daniel Beck added a comment - No response from reporter, and no other reports of this problem.

            People

            • Assignee:
              danielbeck Daniel Beck
              Reporter:
              sergiofigueras Sergio Figueras
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              4 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: