Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-10034

Strange characters in Jenkins Phing plugin output

    Details

    • Similar Issues:

      Description

      I run a Phing build script in build step and got some strange chars in the beginning and ending of the output lines. For example,

      [00;36mBuildfile: /export/home/build01/git_test/site/project/build_phing_test.xml[m

      I'm not sure this error is related to Phing plugin or Jenkins itself. Or could you please point me how to configure the encoding?

      Thanks in advance for your help!

        Attachments

          Activity

          Hide
          sogabe sogabe added a comment -

          Which version of Jenkins and Phing(not plugin) do you use?
          please attach the whole log.

          Show
          sogabe sogabe added a comment - Which version of Jenkins and Phing(not plugin) do you use? please attach the whole log.
          Hide
          qzhjason Jason Zhang added a comment -

          Jenkins 1.416, Phing 2.4.5. The whole log is attached. Thanks.

          Show
          qzhjason Jason Zhang added a comment - Jenkins 1.416, Phing 2.4.5. The whole log is attached. Thanks.
          Hide
          sogabe sogabe added a comment -

          Did you use "Phing Plugin"?
          I think you used "Phing" via shell script.

          Show
          sogabe sogabe added a comment - Did you use "Phing Plugin"? I think you used "Phing" via shell script.
          Hide
          qzhjason Jason Zhang added a comment -

          Our projects use different php.ini which is a part of each project. So we need set the PHPRC env variable dynamically. I've tried Phing plugin and set PHPRC within the build.xml, but it's working. The only way is to set PHPRC and run phing from a shell script.

          Show
          qzhjason Jason Zhang added a comment - Our projects use different php.ini which is a part of each project. So we need set the PHPRC env variable dynamically. I've tried Phing plugin and set PHPRC within the build.xml, but it's working. The only way is to set PHPRC and run phing from a shell script.
          Hide
          sogabe sogabe added a comment -

          try to use "-logger phing.listener.DefaultLogger" option.

          Show
          sogabe sogabe added a comment - try to use "-logger phing.listener.DefaultLogger" option.

            People

            • Assignee:
              sogabe sogabe
              Reporter:
              qzhjason Jason Zhang
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: