Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-14889

subversion includedRegions does not work ("Found no included paths")

    Details

    • Similar Issues:

      Description

      We've a job with three configured subversion repositories

      and a few includedRegions

      /trunk/OE/recipes/u-boot/.*
      /trunk/METABUILD/linux-build.sh
      /trunk/METABUILD/common.inc
      /trunk/people/hudson/.*
      

      If i commit a change in https://hidden.server/svn/HYP/trunk/people/hudson/dummy i would expect a new run. But the scm-polling.log just says

      Received SCM poll call on  for HydraIP_Linux_UBoot on Aug 22, 2012 7:53:39 AM
      https://hidden.server/svn/HYP/trunk/METABUILD is at revision 89,039
      https://hidden.server/svn/HYP/trunk/people/hudson is at revision 89,068
      Ignored revision 89,068: Found no included paths
      https://hidden.server/svn/HYP/trunk/OE is at revision 89,065
      Done. Took 44 sec
      No changes
      

      A misunderstanding in using includedRegions or a bug?

        Attachments

          Activity

          Hide
          sledz Steffen Sledz added a comment -

          Same behaviour with Subversion Plugin 1.42.

          Show
          sledz Steffen Sledz added a comment - Same behaviour with Subversion Plugin 1.42.
          Hide
          mbyrnes Mark Byrnes added a comment -

          Same behavior with Subversion Plugin 1.45
          On Jenkins 1.517

          Show
          mbyrnes Mark Byrnes added a comment - Same behavior with Subversion Plugin 1.45 On Jenkins 1.517
          Hide
          mbyrnes Mark Byrnes added a comment -

          I'm going to mark this one as resolved because I think this is the same problem that I had.

          This issue was with how the filters were set up. They have to be filtered from the repo folder (the parent folder of the repository).

          In this case of issue "https://hidden.server/svn" was the actual repo location.

          So the filters have to be:
          /HYP/trunk/OE/recipes/u-boot/.*
          /HYP/trunk/METABUILD/linux-build.sh
          /HYP/trunk/METABUILD/common.inc
          /HYP/trunk/people/hudson/.*

          Notice the addition of "/HYP". This starts the filter at the fold level of the actual repo. Keep in mind that it does matter at what level of the repo the checkout is from. The filters still have to go up to the parent folder in the repo.

          see also: http://stackoverflow.com/questions/7270885/format-of-svn-included-regions-in-jenkins

          Show
          mbyrnes Mark Byrnes added a comment - I'm going to mark this one as resolved because I think this is the same problem that I had. This issue was with how the filters were set up. They have to be filtered from the repo folder (the parent folder of the repository). In this case of issue "https://hidden.server/svn" was the actual repo location. So the filters have to be: /HYP/trunk/OE/recipes/u-boot/.* /HYP/trunk/METABUILD/linux-build.sh /HYP/trunk/METABUILD/common.inc /HYP/trunk/people/hudson/.* Notice the addition of "/HYP". This starts the filter at the fold level of the actual repo. Keep in mind that it does matter at what level of the repo the checkout is from. The filters still have to go up to the parent folder in the repo. see also: http://stackoverflow.com/questions/7270885/format-of-svn-included-regions-in-jenkins
          Hide
          mbyrnes Mark Byrnes added a comment - - edited
          • removed my duplicate post -
          Show
          mbyrnes Mark Byrnes added a comment - - edited removed my duplicate post -

            People

            • Assignee:
              mbyrnes Mark Byrnes
              Reporter:
              sledz Steffen Sledz
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: