Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-17532

Creating separate jobs doesn't install system images

    XMLWordPrintable

    Details

    • Similar Issues:

      Description

      For a project we have three separate jobs:
      1. Installs the SDK and creates build files
      2. Builds the s/w
      3. Builds the tests, starts an emulator and executes tests

      The problem that I run into is that the system images aren't installed. After some experimentation I figured out the following: The "Install Android project prerequisites" build step only installs system images when the job also has an fully configured emulator enabled.

      Adding an "Install Android project prerequisites" build step in the same job (third) as the which holds the emulator configuration, the system images won't be installed. In this instance it's only checked if the SDK is available, not if it also includes the system images.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

            ruudalthuizen Ruud Althuizen created issue -
            pradeepto Pradeepto Bhattacharya made changes -
            Field Original Value New Value
            Link This issue is related to JENKINS-22089 [ JENKINS-22089 ]
            orrc Christopher Orr made changes -
            Status Open [ 1 ] Closed [ 6 ]
            Resolution Fixed [ 1 ]
            rtyler R. Tyler Croy made changes -
            Workflow JNJira [ 148711 ] JNJira + In-Review [ 206564 ]

              People

              • Assignee:
                orrc Christopher Orr
                Reporter:
                ruudalthuizen Ruud Althuizen
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                4 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: