Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-18732

Xcode Plugin gets bundle identifier, except with a few odd characters at beginning and end, which sounds like an encoding issue, in Xcode 5.

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved (View Workflow)
    • Priority: Blocker
    • Resolution: Not A Defect
    • Component/s: xcode-plugin
    • Labels:
    • Environment:
      Mac OSX Mountain Lion. Xcode 5. Plugin Version 1.3.3
    • Similar Issues:

      Description

      Log: Code Sign error: No matching provisioning profiles found: No provisioning profiles matching the bundle identifier “com.whatever.my.bundle.id.is” were found.

      Before Upgrading to xcode 5, the plugin worked fine. I can confirm that I have multiple provisioning profiles that match the bundle id, just without the weird characters.

        Attachments

          Activity

          Hide
          pizzaboy13 Bob The Builder Can He Fix It? added a comment -

          This was an issue on my part. The weird characters were just quotes, which showed up when I viewed the console log as plain text.

          Show
          pizzaboy13 Bob The Builder Can He Fix It? added a comment - This was an issue on my part. The weird characters were just quotes, which showed up when I viewed the console log as plain text.
          Hide
          arshad Jon added a comment -

          I am also facing the same issue.Can you please elaborate the solution for this.

          Show
          arshad Jon added a comment - I am also facing the same issue.Can you please elaborate the solution for this.
          Hide
          pizzaboy13 Bob The Builder Can He Fix It? added a comment -

          It turned out to be an issue in my project settings. Confirm your provisioning profile settings there and in your Xcode plugin job settings. If you view the log as plain text the weird characters will turn into quotes

          Show
          pizzaboy13 Bob The Builder Can He Fix It? added a comment - It turned out to be an issue in my project settings. Confirm your provisioning profile settings there and in your Xcode plugin job settings. If you view the log as plain text the weird characters will turn into quotes
          Hide
          amrsd Amr El-Dessouky added a comment -

          Can you kindly elaborate on what you mean by "Confirm your provisioning profile settings" ?

          I'm still suffering with that & can't execute the build

          Show
          amrsd Amr El-Dessouky added a comment - Can you kindly elaborate on what you mean by "Confirm your provisioning profile settings" ? I'm still suffering with that & can't execute the build
          Hide
          pizzaboy13 Bob The Builder Can He Fix It? added a comment -

          First, update your version of the xcode plugin and see if that helps. What I ment was make sure that in your project settings in xcode you have the correct provisioning profile selected. The plugin also logs all provisioning profiles it finds. Make sure it is finding yours.

          Show
          pizzaboy13 Bob The Builder Can He Fix It? added a comment - First, update your version of the xcode plugin and see if that helps. What I ment was make sure that in your project settings in xcode you have the correct provisioning profile selected. The plugin also logs all provisioning profiles it finds. Make sure it is finding yours.

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              pizzaboy13 Bob The Builder Can He Fix It?
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: