Details

    • Similar Issues:

      Description

      I have a default node "a at b".
      When pressing on "Build with Parameters", i see that the node is not selected in the labels select.
      I am using jenkins 1.542 with the latest version of node label parameter (1.4).
      I tried to understand from the code if there is a defect but did not find it alone.

        Attachments

          Activity

          Hide
          scm_issue_link SCM/JIRA link daemon added a comment -

          Code changed in jenkins
          User: imod
          Path:
          src/main/resources/org/jvnet/jenkins/plugins/nodelabelparameter/NodeParameterDefinition/index.jelly
          http://jenkins-ci.org/commit/nodelabelparameter-plugin/361175a2f28e25266fc4dea1699f914158b19285
          Log:
          [FIXED JENKINS-20885] default node not selected in dropdown

          Show
          scm_issue_link SCM/JIRA link daemon added a comment - Code changed in jenkins User: imod Path: src/main/resources/org/jvnet/jenkins/plugins/nodelabelparameter/NodeParameterDefinition/index.jelly http://jenkins-ci.org/commit/nodelabelparameter-plugin/361175a2f28e25266fc4dea1699f914158b19285 Log: [FIXED JENKINS-20885] default node not selected in dropdown
          Hide
          domi Dominik Bartholdi added a comment -
          Show
          domi Dominik Bartholdi added a comment - I just released the 1.5.0-beta version with this, feedback very welcome: https://wiki.jenkins-ci.org/display/JENKINS/NodeLabel+Parameter+Plugin#NodeLabelParameterPlugin-1.5.0beta%2816.Jan2014%29

            People

            • Assignee:
              domi Dominik Bartholdi
              Reporter:
              michaelgang David Gang
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: