Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-25425

Wrong link in Test Result column in custom view

    Details

    • Similar Issues:

      Description

      I'm using the column "Test Result" with format "Test format 1" in a custom view. The link that is used here is for example http://server/view/Tests/view/Tests/job/Project/lastCompletedBuild/testReport/
      The "view/Tests" part is duplicated and the link therefore does not work. This happens only on newly created views. The default "All" view uses the correct link with "view/Tests" part only once.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

            Hide
            danielbeck Daniel Beck added a comment -

            Duplicates JENKINS-23583.

            Please search before filing a bug.

            Show
            danielbeck Daniel Beck added a comment - Duplicates JENKINS-23583 . Please search before filing a bug.
            Hide
            danielbeck Daniel Beck added a comment -

            Also, there's a reason we default to 'Minor', and it's not to make you perform an additional action. It's because most reported issues, including this one, really are minor.

            Show
            danielbeck Daniel Beck added a comment - Also, there's a reason we default to 'Minor', and it's not to make you perform an additional action. It's because most reported issues, including this one, really are minor.

              People

              • Assignee:
                drulli Ulli Hafner
                Reporter:
                aholzmann Andreas Holzmann
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: