Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Component/s: build-user-vars-plugin
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Ubuntu 12.04, jenkins 1.640 and 1.642, plugin version 1.4 and 1.5
    • Similar Issues:

      Description

      After upgrading jenkins from 1.640 -> 1.642 and upgrading the plugin from 1.4 -> 1.5, the BUILD_USER_ID was not being set.
      I reverted first the plugin then jenkins with no impact.
      There was a warning in the Jenkins mgmt page that stated that this plugin had been disabled due to a stack overflow.
      Warning no longer present, but the BUILD_USER_ID is not being set.
      I can compare build variable dumps and it is absent in all recent builds where it was present in all builds prior to this last upgrade set.

        Attachments

          Activity

          Hide
          bedge Bruce Edge added a comment -

          Related to same problem as https://issues.jenkins-ci.org/browse/JENKINS-32068
          Restoring old jobs fixed the problem.

          Show
          bedge Bruce Edge added a comment - Related to same problem as https://issues.jenkins-ci.org/browse/JENKINS-32068 Restoring old jobs fixed the problem.

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              bedge Bruce Edge
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: