Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-3497

Maven Generated Site Link no longer works in 1.299 (404)

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Component/s: maven-plugin
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Platform: All, OS: All

      Description

      We just upgraded to 1.299 and now the Maven Generated Site Links return a 404.
      Tested on both Linux and Windows and fails on both.

        Issue Links

          Activity

          Hide
          mdonohue mdonohue added a comment -

          What version of Hudson did you upgrade from? This sounds like a duplicate of
          issue 2411

          Show
          mdonohue mdonohue added a comment - What version of Hudson did you upgrade from? This sounds like a duplicate of issue 2411
          Hide
          jochenhinrichsen jochenhinrichsen added a comment -

          Same problem over here.

          I upgraded from 1.296 to 1.299. This issue seems different from 2411, because
          appending project-info.html to the site URL does not help. The site entry point
          should be index.html anyway.

          The site links are the same for 1.296 and 1.299: Both look like

          http://$

          {server}

          :$

          {port}

          /job/$

          {job}

          /site

          Show
          jochenhinrichsen jochenhinrichsen added a comment - Same problem over here. I upgraded from 1.296 to 1.299. This issue seems different from 2411, because appending project-info.html to the site URL does not help. The site entry point should be index.html anyway. The site links are the same for 1.296 and 1.299: Both look like http://$ {server} :$ {port} /job/$ {job} /site
          Hide
          ddlipsey ddlipsey added a comment -

          I was on 1.294.

          Show
          ddlipsey ddlipsey added a comment - I was on 1.294.
          Hide
          cj91 cj91 added a comment -

          Also experiencing the same problem. I don't think this is a duplicate issue...
          Also, the generated site report does exist in the site folder on the filesystem.
          Not sure why hudson isn't serving it up.

          Show
          cj91 cj91 added a comment - Also experiencing the same problem. I don't think this is a duplicate issue... Also, the generated site report does exist in the site folder on the filesystem. Not sure why hudson isn't serving it up.
          Hide
          mdonohue mdonohue added a comment -
              • Issue 2411 has been marked as a duplicate of this issue. ***
          Show
          mdonohue mdonohue added a comment - Issue 2411 has been marked as a duplicate of this issue. ***
          Hide
          scm_issue_link SCM/JIRA link daemon added a comment -

          Code changed in hudson
          User: : kohsuke
          Path:
          trunk/hudson/main/core/pom.xml
          trunk/hudson/main/test/src/test/java/hudson/maven/MavenProjectTest.java
          trunk/www/changelog.html
          http://fisheye4.cenqua.com/changelog/hudson/?cs=18077
          Log:
          [FIXED JENKINS-3497] Maven generated site results in 404 because Stapler didn't recognize doDynamic(void)

          Show
          scm_issue_link SCM/JIRA link daemon added a comment - Code changed in hudson User: : kohsuke Path: trunk/hudson/main/core/pom.xml trunk/hudson/main/test/src/test/java/hudson/maven/MavenProjectTest.java trunk/www/changelog.html http://fisheye4.cenqua.com/changelog/hudson/?cs=18077 Log: [FIXED JENKINS-3497] Maven generated site results in 404 because Stapler didn't recognize doDynamic(void)

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              ddlipsey ddlipsey
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: