Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-36375

Change assembly version is adding ? char at the beginning of the AssemblyInfo.cs

    XMLWordPrintable

    Details

    • Similar Issues:

      Description

      The plugin is adding a "?" char to all AssemblyInfo.cs files,
      Ex.
      ?using System.Reflection;
      using System.Runtime.CompilerServices;
      using System.Runtime.InteropServices;

      // General Information about an assembly is controlled through the following
      // set of attributes. Change these attribute values to modify the information

      It do change the assembyVersion line correctly
      [assembly: AssemblyVersion("4.6.7.1")]

      But the build is failing because the ? at the beginning of the file

        Attachments

          Issue Links

            Activity

            Hide
            luminary Blair Stewart added a comment -

            This is still a problem, thank you Connor P your solution saved me!

            Show
            luminary Blair Stewart added a comment - This is still a problem, thank you Connor P your solution saved me!
            Hide
            tzadikv Tzadik Vanderhoof added a comment -

            The character you are seeing is the UTF-8 BOM.  This is caused by a bug in Visual Studio. See: https://developercommunity.visualstudio.com/content/problem/28254/visual-studio-writes-bom-for-utf8-files.html .  Seems like it is fixed by an update.

            Show
            tzadikv Tzadik Vanderhoof added a comment - The character you are seeing is the UTF-8 BOM.  This is caused by a bug in Visual Studio. See: https://developercommunity.visualstudio.com/content/problem/28254/visual-studio-writes-bom-for-utf8-files.html .  Seems like it is fixed by an update.
            Hide
            tzadikv Tzadik Vanderhoof added a comment - - edited

            There is already a pull request against the plugin that fixes this but it was rejected with no explanation:

            https://github.com/jenkinsci/change-assembly-version-plugin/pull/11

            Show
            tzadikv Tzadik Vanderhoof added a comment - - edited There is already a pull request against the plugin that fixes this but it was rejected with no explanation: https://github.com/jenkinsci/change-assembly-version-plugin/pull/11
            Hide
            dwright Debbie Wright added a comment -

            Is there a plan to Fix this? with workaround works, Its just cumbersome

            Show
            dwright Debbie Wright added a comment - Is there a plan to Fix this? with workaround works, Its just cumbersome
            Hide
            hsantana29 Hector Santana added a comment -

            This was merged as part of https://github.com/jenkinsci/change-assembly-version-plugin/pull/11. Now we just need to wait for the next release. Probably v1.11

            Show
            hsantana29 Hector Santana added a comment - This was merged as part of https://github.com/jenkinsci/change-assembly-version-plugin/pull/11.  Now we just need to wait for the next release. Probably v1.11

              People

              • Assignee:
                sankethpb Sanketh PB
                Reporter:
                eyzenm Eyzen M. Kim
              • Votes:
                5 Vote for this issue
                Watchers:
                11 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated: