Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-38702

AccuRev for Jenkins Plugin does not display Depots

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Component/s: accurev-plugin
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Jenkins (slave 2) Version 2.60, AccuRev 0.7.2
    • Similar Issues:

      Description

      In the Jenkins build project, I can select the AccuRev server, but it will not populate the Depots/Streams. This happens 98% of the time, and we are pushed to have to manually compile the software as opposed to using Jenkins and the Plug-in.

      As you can see in the attached image, the Sever is selected, but no Depots are available and of course the Streams. BUT, if by chance I can select the depots then the stream. The depot will disappear and only the server and stream will be available and of course the build will fail.

        Attachments

        1. Jenkins-AccuRev-issue.jpg
          61 kB
          Peter Lingesso
        2. screenshot-1.png
          7 kB
          Joseph Petersen
        3. Screen Shot 2016-10-12 at 22.28.10.png
          69 kB
          Joseph Petersen
        4. Screen Shot 2016-10-12 at 22.28.45.png
          98 kB
          Joseph Petersen

          Activity

          Hide
          plingesso Peter Lingesso added a comment -

          so I'll run it on the master now then.

          Show
          plingesso Peter Lingesso added a comment - so I'll run it on the master now then.
          Hide
          casz Joseph Petersen added a comment -

          http://updates.jenkins-ci.org/download/plugins/accurev/
          Here is archive, there should be a download link for 0.7.3 in a released version

          Show
          casz Joseph Petersen added a comment - http://updates.jenkins-ci.org/download/plugins/accurev/ Here is archive, there should be a download link for 0.7.3 in a released version
          Hide
          casz Joseph Petersen added a comment -

          No please run it on slave, cause I am sure that I have fixed your issue. Though if any should arise. It is a different issue.

          Show
          casz Joseph Petersen added a comment - No please run it on slave, cause I am sure that I have fixed your issue. Though if any should arise. It is a different issue.
          Hide
          plingesso Peter Lingesso added a comment -

          I ran it on both the master and the slave it now works! Thanks for you help sir!

          Show
          plingesso Peter Lingesso added a comment - I ran it on both the master and the slave it now works! Thanks for you help sir!
          Hide
          casz Joseph Petersen added a comment -

          Fixed in PR 32

          Show
          casz Joseph Petersen added a comment - Fixed in PR 32

            People

            • Assignee:
              casz Joseph Petersen
              Reporter:
              plingesso Peter Lingesso
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: