Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-41410

Field validation not working, when a job triggered via parambuild url

    Details

    • Similar Issues:

      Description

      HI,
      I have created a job, which is 'build parameterized'. Each params are of type 'Validating String Parameter'.

      1. When i trigger this job manually (say Click on Job -> Build With Parameters), URL goes like this "http://server:8080/view/view_name/job/job_name/build?delay=0sec" , Field validation for params is applied during this trigger.
      2. When i trigger this job via parambuild URL "http://server:8080view/view_name/job/job_name/parambuild/?param1=10.10.10.10", Field validation missing during this trigger

        Attachments

          Activity

          raghu123 Raghavendra S S created issue -
          raghu123 Raghavendra S S made changes -
          Field Original Value New Value
          Description HI,
              I have created a job, which is 'build parameterized'. Each params are of type 'Validating String Parameter'.
          # 1 When i trigger this job manually (say Click on Job -> Build With Parameters), URL goes like this *+http://server:8080/view/view_name/job/job_name/build?delay=0sec+* , Field validation for params is applied during this trigger.
          # 2 When i trigger this job via *_parambuild_* URL *+"http://server:8080view/view_name/job/job_name/parambuild/?param1=10.10.10.10"+*, Field validation missing during this trigger
          HI,
              I have created a job, which is 'build parameterized'. Each params are of type 'Validating String Parameter'.
          # When i trigger this job manually (say Click on Job -> Build With Parameters), URL goes like this *+http://server:8080/view/view_name/job/job_name/build?delay=0sec+* , Field validation for params is applied during this trigger.
          # When i trigger this job via *_parambuild_* URL *+"http://server:8080view/view_name/job/job_name/parambuild/?param1=10.10.10.10"+*, Field validation missing during this trigger
          raghu123 Raghavendra S S made changes -
          Component/s build-with-parameters-plugin [ 17657 ]
          raghu123 Raghavendra S S made changes -
          Description HI,
              I have created a job, which is 'build parameterized'. Each params are of type 'Validating String Parameter'.
          # When i trigger this job manually (say Click on Job -> Build With Parameters), URL goes like this *+http://server:8080/view/view_name/job/job_name/build?delay=0sec+* , Field validation for params is applied during this trigger.
          # When i trigger this job via *_parambuild_* URL *+"http://server:8080view/view_name/job/job_name/parambuild/?param1=10.10.10.10"+*, Field validation missing during this trigger
          HI,
              I have created a job, which is 'build parameterized'. Each params are of type 'Validating String Parameter'.
          # When i trigger this job manually (say Click on Job -> Build With Parameters), URL goes like this *+"http://server:8080/view/view_name/job/job_name/build?delay=0sec"+* , Field validation for params is applied during this trigger.
          # When i trigger this job via *_parambuild_* URL *+"http://server:8080view/view_name/job/job_name/parambuild/?param1=10.10.10.10"+*, Field validation missing during this trigger
          Hide
          raghu123 Raghavendra S S added a comment -

          Any updates on this ?

          Show
          raghu123 Raghavendra S S added a comment - Any updates on this ?

            People

            • Assignee:
              petehayes Peter Hayes
              Reporter:
              raghu123 Raghavendra S S
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated: