Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-44923

Jenkins Blue Ocean Dashboard Refresh Loop

    Details

    • Similar Issues:

      Description

      Sometimes when I change to Blue Ocean dashboard view the page stays loading forever.

      I think this is a problem related to the refresh tokens.

      I was able to get a screenshot of the error using Chrome Developer tools.

      This happens in either Chrome, Firefox and IE.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

            Hide
            mamelnikov Maksim Melnikov added a comment - - edited

            Confirmed. Me too. Tested in firefox-53.0.3+build1-0ubuntu0.16.04.2 and google-chrome-stable-59.0.3071.86-1.

            When I clear browser cache, It seems to work normal. But breaks again in 5-10 minutes of browsing. What  information do I have to attach for issue fixing needs?

            Show
            mamelnikov Maksim Melnikov added a comment - - edited Confirmed. Me too. Tested in firefox-53.0.3+build1-0ubuntu0.16.04.2 and google-chrome-stable-59.0.3071.86-1. When I clear browser cache, It seems to work normal. But breaks again in 5-10 minutes of browsing. What  information do I have to attach for issue fixing needs?
            Hide
            y3ti Kamil Grabowski added a comment -

            Maksim Melnikov did you try update blueocean to 1.1.1? I think they resolved the issue in 1.1.1. I had the same problem and the update helped.

            Show
            y3ti Kamil Grabowski added a comment - Maksim Melnikov did you try update blueocean to 1.1.1? I think they resolved the issue in 1.1.1. I had the same problem and the update helped.
            Hide
            mamelnikov Maksim Melnikov added a comment -

            Kamil Grabowski Hm, strange. My Jenkins broke when I update Blue Ocean to 1.1.1. Then I downgraded it to 1.1.0. The problem stayed. OK, I updated plugin again to 1.1.1 and now it seems to work.

            Show
            mamelnikov Maksim Melnikov added a comment - Kamil Grabowski Hm, strange. My Jenkins broke when I update Blue Ocean to 1.1.1. Then I downgraded it to 1.1.0. The problem stayed. OK, I updated plugin again to 1.1.1 and now it seems to work.
            Hide
            yahyaozturk Yahya Ozturk added a comment -

            It is same for me, I have tried with Chrome, Safari and Firefox. At first attempt, it looks normal but after a couple of runs starting to refreshing.

            Show
            yahyaozturk Yahya Ozturk added a comment - It is same for me, I have tried with Chrome, Safari and Firefox. At first attempt, it looks normal but after a couple of runs starting to refreshing.
            Hide
            filipemcpinheiro Filipe Pinheiro added a comment -

            I have updated for 1.1.1 as Kamil Grabowski sugested and its been working till now. I will wait one more day or two to see if this problem was solved or not.

            Show
            filipemcpinheiro Filipe Pinheiro added a comment - I have updated for 1.1.1 as Kamil Grabowski sugested and its been working till now. I will wait one more day or two to see if this problem was solved or not.
            Hide
            jamesdumay James Dumay added a comment -

            This should be fixed in Blue Ocean 1.1.1. Please confirm that all the plugins "for Blue Ocean" have the exact version "1.1.1".

            My apologies for this bug

            Show
            jamesdumay James Dumay added a comment - This should be fixed in Blue Ocean 1.1.1. Please confirm that all the plugins "for Blue Ocean" have the exact version "1.1.1". My apologies for this bug

              People

              • Assignee:
                Unassigned
                Reporter:
                filipemcpinheiro Filipe Pinheiro
              • Votes:
                2 Vote for this issue
                Watchers:
                5 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: