Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-44926

StackOverflow loading build history when Gerrit plugin is installed

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Blocker
    • Resolution: Fixed
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Jenkins 2.46.3 on SUSE 12, Java 1.8.0_72-b15, latest of all plugins (stable).
      Jenkins 2.65 on RHEL 6.9 64-bit.
    • Sprint:
      Blue Ocean 1.2-beta1
    • Similar Issues:

      Description

      After a recent Jenkins crash we have a number of jobs where the build history cannot load, and a Stack Overflow results.

      Jenkins is running standalone, both behind an nginx reverse proxy (production) and not (test server, where the problem is reproducible with the same build histories).

      The slave node of the problem jobs is running Ubuntu 12.04 64-bit.

      The stack overflow error is attached.

      Removing the bad builds resolves the problem.

      Once the problem happens we do see other side effects, like nodes showing up as connected but jobs reporting that they are waiting for executors to be available when no builds are running.

       

        Attachments

          Activity

          Hide
          maxim_leonovich Maxim Leonovich added a comment -

          Will it work after that?   Restarting our prod jenkins is quite a painful process, so if we can do it in just one more restart - then let's give it a try.

          Show
          maxim_leonovich Maxim Leonovich added a comment - Will it work after that?   Restarting our prod jenkins is quite a painful process, so if we can do it in just one more restart - then let's give it a try.
          Hide
          maxim_leonovich Maxim Leonovich added a comment - - edited

          Seems like it worked well, my jenkins is back up and running with blue ocean UI. Thank you for the lightning fast response! James Dumay

           

          Show
          maxim_leonovich Maxim Leonovich added a comment - - edited Seems like it worked well, my jenkins is back up and running with blue ocean UI. Thank you for the lightning fast response! James Dumay  
          Hide
          jamesdumay James Dumay added a comment -

          Maxim Leonovich woohoo! You are welcome

          Show
          jamesdumay James Dumay added a comment - Maxim Leonovich woohoo! You are welcome
          Hide
          brianc400 Brian Cerveny added a comment -

          Here as well, your blueocean-rest-impl.hpi has fixed our issue. Thanks! This was killing us.

           

          Show
          brianc400 Brian Cerveny added a comment - Here as well, your blueocean-rest-impl.hpi has fixed our issue. Thanks! This was killing us.  
          Hide
          jamesdumay James Dumay added a comment -

          1.1.2 was released today with this fix.

          Show
          jamesdumay James Dumay added a comment - 1.1.2 was released today with this fix.

            People

            • Assignee:
              jbriden Jenn Briden
              Reporter:
              brianc400 Brian Cerveny
            • Votes:
              1 Vote for this issue
              Watchers:
              4 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: