Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-50552

Pipeline projects do not trigger libvirt VM snapshot reverts.

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Unresolved
    • Component/s: libvirt-slave-plugin
    • Labels:
    • Environment:
    • Similar Issues:

      Description

      Configuring a snapshot revert within the project via the "Use Snapshots" checkbox or via the "Revert Snapshot" and "Before Snapshot" options on the node configuration does not appear to do anything on pipeline projects. They run exactly as though those settings were completely ignored.

        Attachments

          Activity

          zetasyanthis Zeta Syanthis created issue -
          zetasyanthis Zeta Syanthis made changes -
          Field Original Value New Value
          Description Configuring a snapshot revert within the project via the "Use Snapshots" checkbox or via the "Revert Snapshot" and "Before Snapshot" options on the node configuration does not appear to do anything on pipeline projects. They run exactly as though those settings were completely ignored.

          Jenkins version: 2.107.1

          Libvirt-plugin version: 1.8.5

          Connection method: "Launch Slave Agents via SSH"
          Configuring a snapshot revert within the project via the "Use Snapshots" checkbox or via the "Revert Snapshot" and "Before Snapshot" options on the node configuration does not appear to do anything on pipeline projects. They run exactly as though those settings were completely ignored.
          Environment Ubuntu 16.04.3 LTS 64 bit (running directly on the hardware)
          OpenJDK 1.8.0_151
          Jenkins 2.107.1
          Libvirt-plugin 1.8.5
          No proxy.
          Connection method: "Launch Slave Agents via SSH"
          Firefox 59.0.1 and Chrome 64.0.3282.167
          zetasyanthis Zeta Syanthis made changes -
          Description Configuring a snapshot revert within the project via the "Use Snapshots" checkbox or via the "Revert Snapshot" and "Before Snapshot" options on the node configuration does not appear to do anything on pipeline projects. They run exactly as though those settings were completely ignored. Configuring a snapshot revert within the project via the "Use Snapshots" checkbox or via the "Revert Snapshot" and "Before Snapshot" options on the node configuration does not appear to do anything on pipeline projects. They run exactly as though those settings were completely ignored.

           
          zetasyanthis Zeta Syanthis made changes -
          Description Configuring a snapshot revert within the project via the "Use Snapshots" checkbox or via the "Revert Snapshot" and "Before Snapshot" options on the node configuration does not appear to do anything on pipeline projects. They run exactly as though those settings were completely ignored.

           
          Configuring a snapshot revert within the project via the "Use Snapshots" checkbox or via the "Revert Snapshot" and "Before Snapshot" options on the node configuration does not appear to do anything on pipeline projects. They run exactly as though those settings were completely ignored.
          xaymar Michael Dirks made changes -
          Assignee Philipp Bartsch [ tastybug ] Michael Dirks [ xaymar ]
          xaymar Michael Dirks made changes -
          Status Open [ 1 ] In Progress [ 3 ]
          xaymar Michael Dirks made changes -
          Assignee Michael Dirks [ xaymar ]
          xaymar Michael Dirks made changes -
          Status In Progress [ 3 ] Open [ 1 ]

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              zetasyanthis Zeta Syanthis
            • Votes:
              2 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated: