Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-56084

High CPU usage when loading robot page with high fail count

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open (View Workflow)
    • Priority: Minor
    • Resolution: Unresolved
    • Component/s: robot-plugin
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Jenkins 2.89.2
      robot plugin 1.6.4
    • Similar Issues:

      Description

      I'm not the jenkins admin of this instance, so I'm limited to what I can do   However, we use the robot plugin to report on test results.  Recently, we had some builds fail a lot of the test suites (39 suites, 35 ish fails each run).  Loading the /robot page for one of these takes between a minute to a minute and a half.  My best guess is that is' due to the large number of fails - the build immediately prior to the fails starting (and normal useage) is that it takes at worst a few seconds to load.  CPU is apparently jumping to 110% while it happens.  Is there anything I can gather (as a user) that would help, or do I need to ask the admins to get any data?

        Attachments

          Activity

          There are no comments yet on this issue.

            People

            • Assignee:
              jpiironen jpiironen
              Reporter:
              chris_law_mk Chris Law
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated: