Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-58565

Jenkins build not grabbing hptoolslauncher

    Details

    • Similar Issues:

      Description

      I'm trying to run my build in jenkins, and it uses a slave node(windows), and this is the error i get, where you can see it doesn't get the HpToolsLauncher.exe and straight away fails:
      [Office365connector] No webhooks to notify
      [EnvInject] - Loading node environment variables.
      Building remotely on
      slave-USNT01142
      (ALM POC) in workspace C:\Jenkins\workspace\ALM Test
      Build step 'Execute Micro Focus functional tests from Micro Focus ALM' changed build result to FAILURE
      Recording test results
      RunResultRecorder: didn't find any test results to record
      [Office365connector] No webhooks to notify
      Finished: FAILURE

      But when i run it on a master(linux) it could get the exe:
      [ALM Test] $ "/apps/.jenkins/workspace/ALM Test/HpToolsLauncher.exe" -paramfile props18072019222131451.txt

        Attachments

          Activity

          evelyn_augustin Evelyn augustin created issue -
          evelyn_augustin Evelyn augustin made changes -
          Field Original Value New Value
          Description [Office365connector] No webhooks to notify
          [EnvInject] - Loading node environment variables.
          Building remotely on
          [slave-USNT01142|http://uslx1019:8080/computer/slave-USNT01142]
           (ALM POC) in workspace C:\Jenkins\workspace\ALM Test
          Build step 'Execute Micro Focus functional tests from Micro Focus ALM' changed build result to FAILURE
          Recording test results
          RunResultRecorder: didn't find any test results to record
          [Office365connector] No webhooks to notify
          Finished: FAILURE

          As you can see, the build doesn't grab:
          [ALM Test] $ "/apps/jenkins_slave/workspace/ALM Test/HpToolsLauncher.exe" -paramfile props18072019222131451.txt
          I'm trying to run my build in jenkins, and it uses a slave node(windows), and this is the error i get, where you can see it doesn't get the HpToolsLauncher.exe and straight away fails:
          [Office365connector] No webhooks to notify
          [EnvInject] - Loading node environment variables.
          Building remotely on
          [slave-USNT01142|http://uslx1019:8080/computer/slave-USNT01142]
           (ALM POC) in workspace C:\Jenkins\workspace\ALM Test
          Build step 'Execute Micro Focus functional tests from Micro Focus ALM' changed build result to FAILURE
          Recording test results
          RunResultRecorder: didn't find any test results to record
          [Office365connector] No webhooks to notify
          Finished: FAILURE

          But when i run it on a master(linux) it could get the exe:
          [ALM Test] $ "/apps/.jenkins/workspace/ALM Test/HpToolsLauncher.exe" -paramfile props18072019222131451.txt
          gront Daniel Gront made changes -
          Assignee Daniel Gront [ gront ] Roy Lu [ roy_lu ]
          gront Daniel Gront made changes -
          Labels ALM
          roy_lu Roy Lu made changes -
          Assignee Roy Lu [ roy_lu ] Anda Sorina Laakso [ aslaakso ]

            People

            • Assignee:
              aslaakso Anda Sorina Laakso
              Reporter:
              evelyn_augustin Evelyn augustin
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated: