Details

    • Similar Issues:

      Description

      Sometimes users complaint that when accessing jenkins an error happens 404 not found.

      This is the error from tomcat localhost access logs:

      172.25.1.123 - - [07/Aug/2019:10:21:16 +0100] "POST /j_acegi_security_check HTTP/1.1" 302 -
      172.25.1.123 - - [07/Aug/2019:10:21:16 +0100] "GET /;jsessionid=8BD2593C17E0A692DCCE0EE1BF10A239 HTTP/1.1" 404 1047

       

      This happened when upgraded to Jenkins ver. 2.187.

       Users also say that after cleaning cache the problem stops but the next day trying to login again and the problem starts again.

        Attachments

          Activity

          Hide
          marocha Marcia Rocha added a comment -

          this error starts happening after we've upgraded from 2.179 to 2.187

          you already had this type of error recorded in old jenkin version - https://issues.jenkins-ci.org/browse/JENKINS-22358

          Please, could you analyse if this a jenkins bug?

          thanks

           

          Show
          marocha Marcia Rocha added a comment - this error starts happening after we've upgraded from 2.179 to 2.187 you already had this type of error recorded in old jenkin version -  https://issues.jenkins-ci.org/browse/JENKINS-22358 Please, could you analyse if this a jenkins bug? thanks  

            People

            • Assignee:
              fbelzunc Félix Belzunce Arcos
              Reporter:
              oliveiraum Rui Oliveira
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated: