Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-59167

rssAll feed no longer contains Jenkins server URL, only incorrect relative path

    Details

    • Similar Issues:
    • Released As:
      2.194

      Description

      Since you fixed JENKINS-58595, the rssAll feed no longer has the server name. Before this fix it was only showing the server HTTP address and no path in the href elements, now it's other way round. The HTTP-address is missing and only an (incorrect) relative link is shown. Not sure why it no longer shows full href.

      This still breaks our monitoring tools.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

            Hide
            thetaphi Uwe Schindler added a comment -

            Thanks. The chAnge looks fine, but not tested.

            Just for completeness: the Jenkins URL was of course defined, otherwise other stuff would have been broken, too.

            Show
            thetaphi Uwe Schindler added a comment - Thanks. The chAnge looks fine, but not tested. Just for completeness: the Jenkins URL was of course defined, otherwise other stuff would have been broken, too.
            Hide
            thetaphi Uwe Schindler added a comment -
            Show
            thetaphi Uwe Schindler added a comment - Just FYI, looks fine again: https://jenkins.thetaphi.de/view/Lucene-Solr/rssAll
            Hide
            wfollonier Wadeck Follonier added a comment -

            Uwe Schindler Thank you for the quick feedback! really appreciated

            Show
            wfollonier Wadeck Follonier added a comment - Uwe Schindler Thank you for the quick feedback! really appreciated
            Hide
            kkannav Kunal Kannav added a comment -

            Hi Uwe Schindler, We are still facing the issue.

            '/' is missing in the href on the RSS XML

             

            Thanks,

            Kunal

             

            Show
            kkannav Kunal Kannav added a comment - Hi Uwe Schindler , We are still facing the issue. '/' is missing in the href on the RSS XML   Thanks, Kunal  
            Hide
            wfollonier Wadeck Follonier added a comment -

            Hi Kunal Kannav,

            Which version did you test with? Only the 2.194+ has the correction yet and on Sept 25th, the 2.190.1 (new LTS) will also have it. You could already test the LTS RC version here: http://mirrors.jenkins-ci.org/war-stable-rc/2.190.1/jenkins.war.

            In case you tested with a "valid" version, could you please provide the RSS actual result and the expected result?

            Thank you in advance

            Show
            wfollonier Wadeck Follonier added a comment - Hi Kunal Kannav , Which version did you test with? Only the 2.194+ has the correction yet and on Sept 25th, the 2.190.1 (new LTS) will also have it. You could already test the LTS RC version here: http://mirrors.jenkins-ci.org/war-stable-rc/2.190.1/jenkins.war . In case you tested with a "valid" version, could you please provide the RSS actual result and the expected result? Thank you in advance

              People

              • Assignee:
                wfollonier Wadeck Follonier
                Reporter:
                thetaphi Uwe Schindler
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                4 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: