Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-61506

GitHub Organization Folder icon is not show

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Fixed but Unreleased (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Component/s: core
    • Labels:
    • Environment:
      Ubuntu 18.04
      docker-ce 19.03.7
      Jenkins docker 2.226-alpine
      Github Enterprise 2.19.4
      Chrome 80.0.3987.149
    • Similar Issues:

      Description

      I useing Github Organization job. Until recently, icons were displayed.

      I'm not sure when, but the icons are gone. Attach Jenkins screen and Chrome network log.

      The log shows that it is Cross-Origin Read Blocking (CORB). Is there any measure I can take?

        Attachments

          Activity

          Hide
          danielbeck Daniel Beck added a comment -

          Weird. The request indicates you're getting redirected to a login page. Is your session getting terminated really early?

          Show
          danielbeck Daniel Beck added a comment - Weird. The request indicates you're getting redirected to a login page. Is your session getting terminated really early?
          Hide
          terakawa_akira Terakawa Akira added a comment - - edited

          Daniel Beck

          yes. It seems to me that Chrome is refusing the connection.

           

          A log that was considered to be the cause was output before this log.

          This is my guess.
          1. Log in to Github Enterprise with the same browser (Chrome).
          2. When you open Jenkins's GithubOrganizationJob in a browser (Chrome), I think that the organization icon was displayed using the cookie that logged into Github Enterprise.
          3. This cookie can no longer be referenced by the Chrome update and is redirected to the login URL…

           

          Show
          terakawa_akira Terakawa Akira added a comment - - edited Daniel Beck yes. It seems to me that Chrome is refusing the connection.   A log that was considered to be the cause was output before this log. This is my guess. 1. Log in to Github Enterprise with the same browser (Chrome). 2. When you open Jenkins's GithubOrganizationJob in a browser (Chrome), I think that the organization icon was displayed using the cookie that logged into Github Enterprise. 3. This cookie can no longer be referenced by the Chrome update and is redirected to the login URL…  
          Hide
          danielbeck Daniel Beck added a comment -

          I wonder why Chrome things it's a cross-site request. I would review the Jenkins URL configuration, reverse proxy configuration, compare the cookie set to the request without cookie.

          Show
          danielbeck Daniel Beck added a comment - I wonder why Chrome things it's a cross-site request. I would review the Jenkins URL configuration, reverse proxy configuration, compare the cookie set to the request without cookie.
          Hide
          danielbeck Daniel Beck added a comment -

          BTW, I'm not typing that URL. Don't post screenshots of text messages.

          Show
          danielbeck Daniel Beck added a comment - BTW, I'm not typing that URL. Don't post screenshots of text messages.
          Hide
          terakawa_akira Terakawa Akira added a comment -

          Daniel Beck

          We compared Jenkins URL configuration, reverse proxy configuration, and cookies set for requests without cookies.
          After that, when comparing cookies that used the cookies set in the request with cookies that did not, the results for me and the team members were different.

          This made me convinced that only my Chrome was a bug.
          So turn this ticket into a solution.

          Thanks for the idea.

          Show
          terakawa_akira Terakawa Akira added a comment - Daniel Beck We compared Jenkins URL configuration, reverse proxy configuration, and cookies set for requests without cookies. After that, when comparing cookies that used the cookies set in the request with cookies that did not, the results for me and the team members were different. This made me convinced that only my Chrome was a bug. So turn this ticket into a solution. Thanks for the idea.
          Hide
          yoninl Yon J added a comment -

          I have same issue with latest Chrome and Firefox, versions are:

           

          Chrome: Version 80.0.3987.149 (Official Build) (64-bit)
           
          Firefox: 74.0 (64-bit)
           
          Jenkins server: 2.226
           
          Is the issue in Jenkins side or Github Enterprise side?

          Show
          yoninl Yon J added a comment - I have same issue with latest Chrome and Firefox, versions are:   Chrome: Version 80.0.3987.149 (Official Build) (64-bit)   Firefox: 74.0 (64-bit)   Jenkins server: 2.226   Is the issue in Jenkins side or Github Enterprise side?

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              terakawa_akira Terakawa Akira
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: