Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-63178

'Apply' button launch an error popup in Chrome.

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Cannot Reproduce
    • Component/s: core
    • Labels:
    • Environment:
      Jenkins 2.235.2
      Chrome Version 84.0.4147.89
    • Similar Issues:

      Description

      When I login into my Jenkins (2.235.2) instance using Google Chrome (84.0.4147.89) and after editing something in a job, if I press the 'Apply' button it opens a popup windows just saying error.

      Ps. It works as expected in Microsoft Edge.

        Attachments

          Activity

          Hide
          oleg_nenashev Oleg Nenashev added a comment -

          CC Félix Queiruga Balado just in case

           

          Nuno Seixas do you have any custom themes enabled?

           

          Show
          oleg_nenashev Oleg Nenashev added a comment - CC Félix Queiruga Balado just in case   Nuno Seixas do you have any custom themes enabled?  
          Hide
          nseixas77 Nuno Seixas added a comment -

          Yes, but I also disabled it to test and it happens anyway!

          Show
          nseixas77 Nuno Seixas added a comment - Yes, but I also disabled it to test and it happens anyway!
          Hide
          fqueiruga Félix Queiruga Balado added a comment -

          The simple theme plugin is not that great at disabling, sometimes the CSS is loaded anyway. Did you verify no css file is loaded? Also, if the theme is public can you point us to it?

           

          Show
          fqueiruga Félix Queiruga Balado added a comment - The simple theme plugin is not that great at disabling, sometimes the CSS is loaded anyway. Did you verify no css file is loaded? Also, if the theme is public can you point us to it?  
          Hide
          fqueiruga Félix Queiruga Balado added a comment -

          Also, did the JS console register any failure when applying?

          Show
          fqueiruga Félix Queiruga Balado added a comment - Also, did the JS console register any failure when applying?
          Hide
          nseixas77 Nuno Seixas added a comment -

          You're right! Forgot to clear my cache! Disabled the theme and cleared the cache and it works fine now! 

          Show
          nseixas77 Nuno Seixas added a comment - You're right! Forgot to clear my cache! Disabled the theme and cleared the cache and it works fine now! 
          Hide
          fqueiruga Félix Queiruga Balado added a comment -

          Good to hear! If the theme is OSS can you please point it to us and / or report the issue there? Maybe it's happening for more people.

          Show
          fqueiruga Félix Queiruga Balado added a comment - Good to hear! If the theme is OSS can you please point it to us and / or report the issue there? Maybe it's happening for more people.

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              nseixas77 Nuno Seixas
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: