• Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Component/s: deploy-plugin
    • Labels:
    • Environment:
      PLD Linux th, tomcat-7.0.0-rc4


      I'm trying to deploy hudson 1.361 into tomcat 7.0.0 rc4. (In fact I had working installation of hudson in tomcat 6.0.26 and I just upgraded tomcat, but I have same issue on fresh install).

      Tomcat says: 'OK - Started application at context path /hudson, but when I navigate to /hudson/, I'm getting e404', but when I navigate to /hudson/, I get HTTP 404 NOT FOUND error.
      There are no errors exceptions in catalina log. I tried on java-sun- and Icedtea6, same problem on both.

      My context.xml is:

      # cat /etc/tomcat/Catalina/localhost/hudson.xml                                                     
      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
      <!-- $Id: hudson-context.xml,v 1.2 2009/02/01 23:26:40 pawelz Exp $ -->
      <Context path="/hudson" docBase="/usr/share/hudson"
              privileged="false" allowLinking="true">

      (same context works perfectly with tomcat-6.0.26)

      Please let me know if I can provide you with more details/information. I have testing environment, where I can test patches/workarounds/etc.

      PS.: I'm setting "Priority" to minor, because tomcat-7.0.0-rc4 is not released yet, and after downgrade to tomcat-6.0.26 everything works.
      PS2.: I'm not 1000% sure, that my tomcat is configured correctly, I'm just experimenting with tomcat 7 branch. But other applications (like for example Atlassian JIRA) works.

        Issue Links



            • Assignee:
              kohsuke Kohsuke Kawaguchi
              pzz pzz
            • Votes:
              2 Vote for this issue
              5 Start watching this issue


              • Created: