Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-7878

MercurialSCM.update(...) should respect slave node default encoding

    XMLWordPrintable

    Details

    • Similar Issues:

      Description

      I have master node with default encoding cp1251 and a slave node with default encoding utf8. Mercurial changesets that are coming from slave node are broken.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

            Hide
            jglick Jesse Glick added a comment -

            1ee0bef996a99024913584a07d4d5b808f34e9b3

            Show
            jglick Jesse Glick added a comment - 1ee0bef996a99024913584a07d4d5b808f34e9b3
            Hide
            jglick Jesse Glick added a comment -

            Launcher.getComputer is deprecated. Check to see if the attached patch fixes it for you. I have no real way of verifying any patch.

            (By the way I will be on holiday until January so I might not be able to respond until then.)

            Show
            jglick Jesse Glick added a comment - Launcher.getComputer is deprecated. Check to see if the attached patch fixes it for you. I have no real way of verifying any patch. (By the way I will be on holiday until January so I might not be able to respond until then.)
            Hide
            g7r g7r added a comment -

            Please, fix this issue using patch I've submitted. I'm forced to rebuild plugin with my patch every time when something changes.
            Thanks!

            Show
            g7r g7r added a comment - Please, fix this issue using patch I've submitted. I'm forced to rebuild plugin with my patch every time when something changes. Thanks!
            Hide
            g7r g7r added a comment -

            Setting UTF-8 as default encoding is a bit difficult on windows xp. I have a patch to fix this bug. Here it is: http://hudson.pastebin.com/CFcntA1S

            Show
            g7r g7r added a comment - Setting UTF-8 as default encoding is a bit difficult on windows xp. I have a patch to fix this bug. Here it is: http://hudson.pastebin.com/CFcntA1S
            Hide
            jglick Jesse Glick added a comment -

            Could you be more specific about what is not working? Steps to reproduce?

            (You are strongly recommended to set the platform encoding to UTF-8 on all nodes to avoid possible problems.)

            Show
            jglick Jesse Glick added a comment - Could you be more specific about what is not working? Steps to reproduce? (You are strongly recommended to set the platform encoding to UTF-8 on all nodes to avoid possible problems.)

              People

              • Assignee:
                jglick Jesse Glick
                Reporter:
                g7r g7r
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: