Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-9293

CopyArtifacts plugin does not resolve axis of multi-config build from parameter

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Component/s: copyartifact-plugin
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Linux with different linux slaves
    • Similar Issues:

      Description

      The copy artifacts plugin seems to have a problem with selecting a single configuration from a multi-configuration build. I got two multi-config jobs which both use the nodes (label) as their only axis. Both jobs are built on the same set of nodes. For the downstream project I want to copy only the artifacts of the upstream project from the same node (because it is C++ and nodes are not compatible). So what I tried is this syntax to select the desired artifacts from the upstream project (called RSC-multi):

      RSC-multi/label=$label

      where $label is the axis. I've already checked that this variable is correct. Nevertheless, I i build this plugin, the copy step fails with this message:

      Unable to find project for artifact copy: RSC-multi/label=master (e.g. for the master node)

      It seems that the plugin does not recognize that this is a selection of one axis.

      If I remove $label from the expression and instead use a hard-coded selection of one axis like:

      RSC-multi/label=master

      then copying works correctly and only the artifacts from the master node are copied.

      So it seems that the selection of a single axis based on a parameter is broken.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              mindless Alan Harder
              Reporter:
              languitar Johannes Wienke
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: