Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-12120

Emulator startup shouldn't fail when .ini is missing

    Details

    • Similar Issues:

      Description

      17:14:47  [android] Starting Android emulator
      17:14:47  [android] Erasing existing emulator data...
      17:14:47  $ /Users/buildserver/Android/sdk/tools/emulator -no-boot-anim -ports 58108,58109 -prop persist.sys.language=en -prop persist.sys.country=US -avd hudson_en-US_160_841x490_android-7 -no-snapshot-load -no-snapshot-save -wipe-data -no-window -no-snapshot-update-time
      17:14:50  PANIC: Could not open: /tmp/jenkins-root-ssh/workspace/client_android_staging_test/.android/avd/hudson_en-US_160_841x490_android-7.ini* daemon not running. starting it now on port 58110 *
      17:14:50  * daemon started successfully *
      17:15:52  [android] Emulator did not appear to start; giving up
      

      I'm guessing the code tests for a .avd but not a .ini - I don't know how my machine managed to end up with only a .avd (I checked, and it existed), but in that scenario, the plugin should probably recreate the emulator (android create avd -f).

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              orrc Christopher Orr
              Reporter:
              jorgenpt Jørgen Tjernø
            • Votes:
              1 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: