Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-13715

User email suffixes are getting overwritten with the with the subversion repo UUID

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Duplicate
    • Labels:
      None
    • Environment:
    • Similar Issues:

      Description

      Several users on the system can't get any build emails.

      The email keep getting set to "davidp@046000e8-c612-472f-bb51-fe359d1450d5" For certain users.

      • This only happens to users who have configs set, in $JENKINS_HOME/users/user-name.xml
      • The number at the end is the Subversion UUID.
      • Removing/deleting/modifying the user configs does not work.

      This is very similar to the https://issues.jenkins-ci.org/browse/JENKINS-11731, but only applies to some users.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

            Hide
            slide_o_mix Alex Earl added a comment -

            I don't think this has anything to do with the email-ext plugin since somehow the email address is getting overwritten, so I don't know how to help you debug the problem.

            Show
            slide_o_mix Alex Earl added a comment - I don't think this has anything to do with the email-ext plugin since somehow the email address is getting overwritten, so I don't know how to help you debug the problem.
            Show
            slide_o_mix Alex Earl added a comment - Can you look at this and let me know if you use git-svn? http://jenkins.361315.n4.nabble.com/Problems-with-E-mail-notification-Recipient-host-is-svn-uuid-instead-of-Default-user-e-mail-suffix-td3449232.html
            Hide
            slide_o_mix Alex Earl added a comment -
            Show
            slide_o_mix Alex Earl added a comment - I think this also relates. http://hustoknow.blogspot.com/2011/01/hudson-git-plug-in-issues.html
            Hide
            davidp_at_zoosk David Pattison added a comment -

            That sounds exactly like the problem.

            I'll try uninstalling the git plugin to see if that stops the problem

            Show
            davidp_at_zoosk David Pattison added a comment - That sounds exactly like the problem. I'll try uninstalling the git plugin to see if that stops the problem
            Hide
            davidp_at_zoosk David Pattison added a comment -

            i disabled the git plugin and now it works!!!

            Thanks!

            Show
            davidp_at_zoosk David Pattison added a comment - i disabled the git plugin and now it works!!! Thanks!

              People

              • Assignee:
                slide_o_mix Alex Earl
                Reporter:
                davidp_at_zoosk David Pattison
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: