Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-28055

Pipeline arrows are not displaying or displayed incorrectly

    XMLWordPrintable

    Details

    • Similar Issues:

      Description

      After the update to the latest LTS (v1.596.2), the arrows are no longer displaying correctly.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

            Hide
            integer Kanstantsin Shautsou added a comment -

            Is it possible to bypass without removing plugins? Both jquery plugins are needed by dependencies.

            Show
            integer Kanstantsin Shautsou added a comment - Is it possible to bypass without removing plugins? Both jquery plugins are needed by dependencies.
            Hide
            gillet Laurent Gillet added a comment -

            An easy workaround consists in modifying pipeline-common.css (in theme) as follow:

            Original value:

            ._jsPlumb_connector

            Unknown macro: { z-index}

            New value:

            ._jsPlumb_connector

            Unknown macro: { z-index}
            Show
            gillet Laurent Gillet added a comment - An easy workaround consists in modifying  pipeline-common.css (in theme) as follow: Original value: ._jsPlumb_connector Unknown macro: { z-index} New value: ._jsPlumb_connector Unknown macro: { z-index}
            Hide
            boazsh boaz shavit added a comment -

            It looks like the Original value and the new value are the same.
            I'm having the same issue where the arrows are not showing and adding the Unknown macro:

            { z-index}

            to pipeline-common.css did not solve the issue.

            Show
            boazsh boaz shavit added a comment - It looks like the Original value and the new value are the same. I'm having the same issue where the arrows are not showing and adding the Unknown macro: { z-index} to pipeline-common.css did not solve the issue.
            Hide
            acrolinx_blumenbach Tilman Blumenbach added a comment - - edited

            boaz shavit, the formatting in Laurent Gillet's comment is broken. Comment with corrected formatting:

            An easy workaround consists in modifying pipeline-common.css (in theme) as follow:

            Original value:

            ._jsPlumb_connector {
                z-index: -100;
            }
            

            New value:

            ._jsPlumb_connector {
                z-index: 0;
            }
            

            However, that workaround doesn't work for me.

            Show
            acrolinx_blumenbach Tilman Blumenbach added a comment - - edited boaz shavit , the formatting in Laurent Gillet 's comment is broken. Comment with corrected formatting: An easy workaround consists in modifying  pipeline-common.css (in theme) as follow: Original value: ._jsPlumb_connector { z-index : -100; } New value: ._jsPlumb_connector { z-index : 0; } However, that workaround doesn't work for me.
            Hide
            emanuelflp Emanuel Felipe Oliveira added a comment -

            Hello to all.

             

            What is the "correct" workaround to this issue.

            We also not remove or downgrade the plugin because of others dependencies...

            Show
            emanuelflp Emanuel Felipe Oliveira added a comment - Hello to all.   What is the "correct" workaround to this issue. We also not remove or downgrade the plugin because of others dependencies...

              People

              • Assignee:
                patbos Patrik Boström
                Reporter:
                vstone Jan Vansteenkiste
              • Votes:
                1 Vote for this issue
                Watchers:
                12 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: