Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-28300

Emails not sent when default recipients do not include default suffix

    XMLWordPrintable

    Details

    • Similar Issues:

      Description

      I am trying to use the "Default user E-mail suffix" setting to avoid duplication in the "Default Recipients" list, but it doesn't seem to be working. For example:

      With this configuration, I expect Email-Ext to append the default suffix to each entry in the default recipients list. This does seem to happen, as the log reports

      Checking if email needs to be generated
      Email was triggered for: Always
      Sending email for trigger: Always
      messageContentType = text/html; charset=UTF-8
      Request made to attach build log
      Request made to compress build log
      Adding recipients from project recipient list
      Adding recipients from trigger recipient list
      Setting In-Reply-To since last build was not successful
      Successfully created MimeMessage
      Sending email to: john.doe@foo.com jane.doe@foo.com
      

      But the email does not appear to be sent. At least, I'm not receiving anything.

      However, with the suffixes manually appended to each entry in the default recipients list:

      The emails are sent without issue. What's going on here?

        Attachments

          Activity

          Hide
          slide_o_mix Alex Earl added a comment -

          Hmmm, the javamail log looks like things are working, but I'll take a look

          Show
          slide_o_mix Alex Earl added a comment - Hmmm, the javamail log looks like things are working, but I'll take a look
          Hide
          slide_o_mix Alex Earl added a comment -

          Do you have the capability to check the logs on the server to see if there are any errors?

          Show
          slide_o_mix Alex Earl added a comment - Do you have the capability to check the logs on the server to see if there are any errors?
          Hide
          jawshooah Josh Hagins added a comment -

          Argh, I messed up again. Talked to IT, and apparently our SMTP server rejects emails with .exe and .zip attachments for security reasons. So there's no problem with the plugin, I'm just a dolt. Sorry to waste your time!

          Show
          jawshooah Josh Hagins added a comment - Argh, I messed up again. Talked to IT, and apparently our SMTP server rejects emails with .exe and .zip attachments for security reasons. So there's no problem with the plugin, I'm just a dolt. Sorry to waste your time!
          Hide
          ajitjadhav896 Ajit Jadhav added a comment -

           my case I'm able to send email using default setting[even able to send text email] but not able to send email from Editable Email plugin.

          Please help.

          Show
          ajitjadhav896 Ajit Jadhav added a comment -  my case I'm able to send email using default setting [even able to send text email] but not able to send email from Editable Email plugin. Please help.
          Hide
          slide_o_mix Alex Earl added a comment -

          Ajit Jadhav Your issue is not the same, please don't hijack issues.

          Show
          slide_o_mix Alex Earl added a comment - Ajit Jadhav Your issue is not the same, please don't hijack issues.

            People

            • Assignee:
              slide_o_mix Alex Earl
              Reporter:
              jawshooah Josh Hagins
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              4 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: