Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-38765

Stage view renders incorrectly with stages appearing multiple times.

    Details

    • Similar Issues:

      Description

      Attached is a screenshot of the stage view rendering weird. Sometimes refreshing the page helps (but not always!).

      Our jenkinsfile essentially looks like this:

      #!groovy
      
      node('linux') {
          stage("Checkout") {
              commitTag = checkout...
          }
      
          stage("Build") {
              parallel (
                  // ....
              )
          }
      }
      
      stage("Docker") {
          node('docker') {
              // ....
          }
      }
      
      stage("Tests") {
          parallel (
              // ....
          )
      }
      
      

      Javascript console shows this log:

      stageview.js:4557 No "data-stageId" on stage.
      stageview.js:4557 No "data-stageId" on stage.
      

      but this doesn't seem to be related to the issue.

        Attachments

          Activity

          Hide
          svanoort Sam Van Oort added a comment -

          Nick Sonneveld If by "time doesn't update" do you mean that the runtime of a stage which includes a parallel does not update? But others do?

          If so, that's JENKINS-38536 - I've got a code fix in place that's just pending the final merge/release to be incorporated.

          > No data-stageId on stage

          That's a known issue: JENKINS-37910 - shouldn't be particularly impactful AFAIK.

          Show
          svanoort Sam Van Oort added a comment - Nick Sonneveld If by "time doesn't update" do you mean that the runtime of a stage which includes a parallel does not update? But others do? If so, that's JENKINS-38536 - I've got a code fix in place that's just pending the final merge/release to be incorporated. > No data-stageId on stage That's a known issue: JENKINS-37910 - shouldn't be particularly impactful AFAIK.
          Hide
          sonneveldsmartward Nick Sonneveld added a comment -

          Sam Van Oort Yes I think that's what I mean. Most of our stages involve a parallel step so I didn't think to blame that for the lack of updates. I'll update ticket to only include rendering issues.

          Show
          sonneveldsmartward Nick Sonneveld added a comment - Sam Van Oort Yes I think that's what I mean. Most of our stages involve a parallel step so I didn't think to blame that for the lack of updates. I'll update ticket to only include rendering issues.
          Hide
          davidvanlaatum David van Laatum added a comment -

          I am seeing the same thing. It only happends while the build is running as soon as it finishes it looks fine.

          It looks like its duplicating the stages on the server side as it appears there are duplicates in the json ajax.json

          Show
          davidvanlaatum David van Laatum added a comment - I am seeing the same thing. It only happends while the build is running as soon as it finishes it looks fine. It looks like its duplicating the stages on the server side as it appears there are duplicates in the json ajax.json
          Hide
          svanoort Sam Van Oort added a comment -

          Nick Sonneveld Can you verify if this is fixed or not with an installation of workflow-api 2.8? I think my patch there resolves it.

          Show
          svanoort Sam Van Oort added a comment - Nick Sonneveld Can you verify if this is fixed or not with an installation of workflow-api 2.8? I think my patch there resolves it.
          Hide
          davidvanlaatum David van Laatum added a comment -

          Still seems broken for me.

          Show
          davidvanlaatum David van Laatum added a comment - Still seems broken for me.
          Hide
          sonneveldsmartward Nick Sonneveld added a comment -

          Sam Van Oort Unfortunately I still see this behaviour. This is with the new workflow-api 2.8 (all other plugins are up to date as well)

          Show
          sonneveldsmartward Nick Sonneveld added a comment - Sam Van Oort Unfortunately I still see this behaviour. This is with the new workflow-api 2.8 (all other plugins are up to date as well)

            People

            • Assignee:
              svanoort Sam Van Oort
              Reporter:
              sonneveldsmartward Nick Sonneveld
            • Votes:
              1 Vote for this issue
              Watchers:
              6 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated: