Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-53639

No results in jenkins after running Loadrunner from Jenkins

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Unresolved
    • Component/s: microfocus-da-plugin
    • Labels:
    • Environment:
      Jenkins ver. 2.141
      Loadrunner 12.55
      Windows 2012 virtual server with Jenkins Slave
    • Similar Issues:

      Description

      I am trying to run Loadrunner tests from jenkins.

      We use Loadrunner version 12.55 and jenkins versionĀ 2.141.

      I installed the "Micro Focus Application Automation Tools" plugin.

      I created a Jenins slave for the machine Loadrunneris installed on.

      I created a free-style software project in jenkins with a "Execute Micro Focus tests from file system" and a "Publish Micro Focus tests result" step.

      When i start the test it will run, but the results do not end up correct in Jenkins in the parts i see nothing:

      Performance Report
      Transaction Summary
      Rich Report

        Attachments

          Activity

          There are no comments yet on this issue.

            People

            • Assignee:
              akevinlee Kevin Lee
              Reporter:
              zweegmanp Patrick Zweegman
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated: